Arpaçayır İlkokulu
ARPAÇAYIR MAH. ARPAÇAYIR KÜME EVLERİ ARPACAYIR ILK ÖĞRETIMIN OKULU BLOK NO 51 HORASAN / ERZURUM
04427222023

VİZYON

1.Saygıya dayalı, kendisine inanan ve güvenen, araştırmacı, sorgulayıcı ve paylaşımcı kişiler yetiştirmek. 2.Her yönüyle kaliteli ve nitelikli öğrenci yetiştirmek. 3.Sosyal aktivitelerde başarılı, insanlığa yararlı hizmetler yapabilmelerine imkan sağlamak. 4.Ülkemizin menfaatleri doğrultusunda bilgiyi üreten ve ürettiği bilgiyi teknolojide kullanan eğitim merkezi olabilmek. 5.Arpaçayır İlkokulu´nu Köy İlkokulları içerisinde örnek ve lider okul yapmak. 6.Okulumuzda;Personelimiz, velilerimiz ve öğrencilerimizle iyi bir aile ortamı oluşturmak. 7.Başarıyı yakalamak için el ele, gönül günüle vermek.

MİSYON

1.Ahlaklı, başarılı ve sorumluluk duygusu taşıyabilen nesiller yetiştirmek. 2.Geleceği okuyan ve geleceği bu günden tasarlayan bireylerin yetiştiği bir okul olmak. 3.Öğrencilerimizin;sosyal kültürel ve fiziksel yeteneklerini geliştirmerini sağlamak için gerekli ortamları hazırlamak. (Spor alanları, masa tenisi, satranç vb.) 4.Hoşgörülü, evrensel düşüncelere sahip çevresiyle uyumlu bireyler olarak yetişmeleri için Rehberlik çalışmalarına önem vermek. 5.Merkezi okullardaki öğrencilere verilen fırsatlardan öğrencilerimize de fırsatlar vermek. Örneğin; Dershane, kurslar, etütler, doküman, materyal ve kütüphane gibi..

Öğretim Şekli :tekli öğretim

tekli öğretim

kalorifer

İlçeye 30, ile 110 km uzaklıkta.

Arpaçayır köyü-Horasan